Plaćanje kreditnom karticom

Ako želite platiti pretplatu za MiniCRM putem kreditne kartice, postavite ovu opciju na stranicu Pretplata.

  1. Pazite da ste dali podatke o naplati (na lijevoj strani stranice Pretplate).
  2. Odaberite način plaćanja kreditnom karticom i unesite podatke o kreditnoj kartici.
  3. Kliknite gumb Naruči i uštedite vrijeme i novac potrošen na upravljanje isplatama. MiniCRM je integriran s Braintreeom. Vaša plaćanja (pretplata + startna stopa, troškovi SMS poruka) automatski će se ukloniti s vašeg bankovnog računa na temelju faktura izdanih za vas. Tekuće troškove možete provjeriti na dostavnicama poslanim putem e-pošte.

Ono što bi trebalo znati

  • Braintree je taj koji obrađuje transakcije tako da ne pohranjuju i obrađuju nikakve kartice. Braintree je dio PayPal mreže specijalizirane za sigurnu plaćanja kreditnim karticama.
  • Ako odaberete opciju plaćanja kreditnim karticama, svi će se troškovi automatski ukloniti s vašeg bankovnog računa (primjerice, pretplata, kickstart i ostali troškovi na temelju upotrebe, na primjer, sms) tako da više ne trebate nositi se s njom. Naravno, svi vaši troškovi navedeni su u sustavu (na izdanim fakturama), gdje ih možete provjeriti kad god poželite, no način plaćanja postao je jednostavniji, brži i ugodniji.
  • Ne upravljamo podacima o kreditnoj kartici, koristimo samo karticu koju ste nedavno dobili. Ako još niste dobili kreditnu karticu, ali biste ga htjeli platiti, podatke možete dodati u skočni prozor.
  • Braintree prihvaća sljedeće kreditne / debitne kartice.
  • Zbog tečaja vaše banke - to je nepoznato za nas - može doći do razlike između iznosa prikazanog na fakturi i iznosa uklonjenog s vašeg bankovnog računa.
  • Ne brinite, ako postavite način plaćanja kreditnom karticom, odmah ćemo vam poslati e-poruku u slučaju svakog uspješnog ili neuspješnog posla. Možete vidjeti što se dogodilo ne samo iz statusa fakture, već i iz e-pošte.